Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Spevák slávnej kapely prežíva náročné obdobie: Rozvod po 18-tich rokoch manželstva!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Vzťah speváka Scotta Stappa (50) prechádzal v posledných rokoch veľkou krízou. Zrejme definitívnou bodkou je žiadosť o rozvod, ktorú podala jeho partnerka Jaclyn. Ich manželstvo trvalo dlhých 18 rokov.

Scott Stapp sa preslávil hlavne ako frontman kapely Creed, ktorá si pripísala aj jednu cenu Grammy. Táto skupina má na svojom konte viacero hitov, ako sú napríklad My Sacrifice, One Last Breath či With Arms Wide Open.

Spomínaný hudobník však v posledných rokoch prežíval turbulentné obdobie. Jeho manželstvo si totiž prešlo viacerými krízami, ktoré skončili niekoľkými žiadosťami o rozvod. Momentálne to však vyzerá tak, že je medzi ním a jeho partnerkou Jaclyn definitívny koniec.

Tá totiž podľa magazínu TMZ podala ďalší návrh na rozvod. „Scott a Jaclyn sa rozhodli, že sa rozvedú, avšak naďalej sa snažia, aby boli vzťahy medzi nimi dobré," povedal zdroj pre magazín People. Najväčšou prioritou pre dvojicu zostávajú ich 3 spoločné deti - dcéra Mia (17) a synovia Daniel (13) a Anthony (6).

Scott Stapp s manželkou Jaclyn
Zobraziť galériu (2)
Scott Stapp s manželkou Jaclyn  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Scott Stapp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu